maanantai 23. huhtikuuta 2012

Muikee ylläripylläri

Moikka vaan! Tulin just äsken neuvolasta, tää oli eka kerta ku Hertan iskä ei ollu mukana, ja pakko sanoa että ei ollu niin kivaa :( Mikolla (iskä) oli töitä, ni mun äippä sitte tuli mun kanssa käymään terkkarin juttusilla. Me saatiin hirveesti kaiken maailman lippulappusia mm. siitä, et miten kaikkia tukia haetaan Kelasta ja sit kans perhevalmennuksesta jotain aikatauluinfoa. Nyt meneekin ilta tutustuessa noihin esitteisiin ja paprujen täyttämiseen! Sydänääniäki kuunneltiin ja kaikki oli hyvin :) Vatsaa kans tunnusteltiin ja lapsivettäkin oli ilmeisesti sopivasti.

Sitten tähän ylläripylläriin: But i'm a human not a sandwich-blogi järkkäs about viikko sitten semmosen arvonnan, ja palkintona oli aivan ihastuttavat Stonz-tossut. Ja voi hitsi, mä voitin! :) Mä ihastuin ikihyviks noihin ku aloin sieltä Ipanaisen sivuilta noita kattelee, voi apua miten ihania ne kaikki oli ♥ Tein pienen tämmösen kokoelman noista, vaihtoehtoja oli paljon muitakin! Ite mä valkkasin Hertalle noi Polka dot Rosat mitkä on tossa ylimpänä :)

Noi kaikki kuvat on Ipanaisen sivuilta :)

Ja Hertta on tänään ollu aika hissukseen, ei mitään potkuja tai mitään oo tuntunu :( Huolestun aina ku ei vähään aikaan kuulu mitään, ja se on kamalaa..! Mutta kaikki kuitenkin on OK neuvolatädin mukaan :) 

2 kommenttia:

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen