torstai 19. huhtikuuta 2012

Äipät, tarvitsen neuvojanne!

Mä oisin hirveen ilonen jos saisin tähän ees yhden omakohtaisen ratkaisun, kun itse en oo vielä tätä ongelmaa saanu ratkottua :( Eli voiskohan joku äippä ehdotella mulle hyväks todettua nukkumisasentoa? :D Mä oon aina nukkunu mahallani, mutta nyt en voi, koska se tuntuu epämiellyttävältä ja Hertta alkaa potkia ihan hirveesti, varmaankin ilmottelee jotain ''äiti mä litistyn!''...

Mä myöskin herään tosi monta kertaa yössä ku en oo alkuunkaan löytäny mukavaa asentoa, ja sit vaan pyöriskelen sängyssä. Eli nyt kaikki ihanat äidit, auttakaa kokematonta! :(

Ja sitten vähän toisiin juttuihin. Ei mihinkään tärkeempään, kuin että mun mama-sukkikset repes tänä aamuna, ja voi että miten harmitti, mulla ei oo nyt mitään housuja mitkä mahtuis, paitsi kollarit :(  Ja jouduinkin laittamaan ne sitten kiireessä aamulla jalkaan... Tänään sitten pakko vähän ettiä uusia housuja, jotka jopa mahtuis päälle :)

Ja nyt noi potkut on jo niin selviä, et niitä on tosi kiva katella tosta mahan päältä :) Eilen mä jäin kotiin ku olin tosi huonovointinen, ja sit Hertan iskän kanssa katseltiin mun mahaa ja voi että se Hertta myllersi hirveesti ♥ 

+++Voi apua, kävin äsken opolla jutskaamassa ja täyttelemässä papruja, ja se sano mulle heti että näytän siltä ku oisin poksahtamassa... Hämmentyi pahasti kun sanoin lasketun ajan olevan vasta elokuussa :D

13 kommenttia:

 1. Mäki tykkäsin nukkua aina mahallani ennen raskautta. Raskauden aikoihin oli sitte pakko opetella nukkumaan jotenkin muuten ettei vauva "litisty" :D mä nukuin silleen mahalleen sivuttain, että laitoin toisen jalan alle tyynyn/tyynyjä. Eli melkein kyljeltään. Vaikee selittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei sitten muutaku tyynyjä ostelemaan, ja pitää kai yrittää tunkea niitä jokaseenkoloon vuoroteellen ja vaan ettiä se mukava asento :P Kiitos vastauksesta! ♥

   Poista
 2. Ite nukuin kans aina ennen mahallaan, mutta nyt ku maha alkaa painaa aika paljo,nii pakko keksii eri asentoja. :D Mäki oon yrittän laittaa tyynyn lantion toiselle puolelle,niin että asento on puoliks kylellää/mahallaa. :) saattaa olla kyl hankalampaa sitte ku tulee enemmän viikkoja. Nyt rv.19+1! ps.jäänkii seurailee sun blogii,vaikuttaa hyvältä:)onnea vielä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ja onnea sullekin! :) ♥

   Ja jäädäänpäs me nyt sitte pähkäilemään että miten ne tyynyt vois tunkea ku vatsat kasvaa kasvamistaan :D Toivotaan että se asento sieltä löytyy!

   Poista
  2. kiitos! :) Niiimpä! tai sit on vaan totuteltava nukkuu selällää. ;(

   Poista
 3. Meinasin kirjottaa ihan samaa, että tyynyt on yleisempiä millä muokkaillaa sit nukkumis asentoo:) Ite en loppu raskaudest pystyn nukkuu ku selältee, ei siis tullu kysymykseekään että ois kyljeltää voinu nukkuu. (kovien liitoskipujen takia) Se oli pientä totutteluu et vaa selältee nukku ja sitä kesti 4kk mut kyl siihenki tottu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle kelpais mainiosti selälteen nukkuminen, mut oon niin varuillani kokoajan etten yksinkertaisesti uskalla nukkua niinpäin, ku oon liikaa lukenu ettei muka sais, ettei vauva saa happea yms :( Aiempaa kokemusta ku raskaudesta ei oo niin pelottaa kaikki ihan hirveesti :D

   Poista
 4. eii vitsit sul on aivan ihana blogi :)

  ♥ leave-world.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Jotenki tosi söpösti sanottu toi "äiti mä litistyn" :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh no kovasti se tuntuu jotakin ilmottelevan ;P En kyllä viestistä oo ihan varma, mut litistymis-veikkauksella mennään :)

   Poista
 6. Mä nukuin reilu puoleen välin vielä mahalteen, ei tuntunu yhtään pahalta. Toisn ei mulla vielä silloin paljoa mahaa ollutkaan..
  Ja myöhemmin nukuin paljon selällään koska satuin vaan aina yöllä kääntyyn siihen asentoon. Nukkumaan menin siis kyllä kyljelteen, mutta usein heräsin selältäni.

  Kyllä sitä varmaan oppii tykkäämään kylkiasennostakin kun vaan totuttelee ja tekee tyynyillä mahdollisimman mukavaksi. Joku iso tyyny ylemmän reiden alle tuntuu mukavalta. Saa nojata vähän eteenpäin, mutta pysyy kuitenkin kyljellään. Jos tarvii lisätukea niin toinen tyyny ylemmän kainalon elle vielä. Maha mahtuu siihen väliin sitten. :D Jotkut suosittelee sellaista pitkulaista tyynyä johon voi nojata koko kropalla.

  Ja heräily ja levottomuus voi johtua ihan hormoneistakin, yhtään vähättelemättä mukavan asennon merkitystä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki oon jossain semmosia pitkulaisia tyynyjä nähny, täytyy varmaan semmosta kokeilla! Mun tänhetkinen poikaystävä-tyyny ei oikeen enää tunnu kivalta..

   Poista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen