keskiviikko 20. maaliskuuta 2019

Vauva-arki on täällä taas

Niinkun mikä juttu tämä on, että mulla on järjetön kasa postauksia odottamassa luonnoksissa, mut sit mä en ole kuitenkaan julkaissut niitä!? Esimerkiksi viime syksyn Espanjan reissusta oli kaikki valmiina kirjoitettuna ja kuvat muokattuina, mutta niin on sekin vain jäänyt tuonne luonnoksiin lojumaan. Ja nyt se ei ole enää ollenkaan ajankohtaista, joten sen kohtalona on sitten vain unohtua.

Ajankohtaisempaa tällä hetkellä on se, että meille tuli karvainen vauva muutama viikko sitten! Keskikokoinen villakoira Inna täytti eilen 12 viikkoa ja hän pääsee nyt esittäytymään.Mä en muistanut millaista vauva-arki on! Valvotaan, syödään usein, siivotaan pissoja ja kakkoja ja mietitään että miksi se vauva nyt inisee. Tämän lisäksi ravataan pihalla loskassa opettelemassa sisäsiistiksi. Henni on ollut superhyvä apu, hän laittaa ruuat valmiiksi ja leikittää pentua. Hensku olis myös jo aivan valmis lenkkeilemään kunnolla, mutta Inna-vauva väsyy nopeasti joten lenkit on vielä lyhyitä.

© Milla Korpi
© Milla Korpi

Mä oon haaveillut omasta koirasta koko mun elämän ja tässä hän nyt on, meidän ihana ja innokas Inna! Inna varmasti vilahtelee blogissa ja etenkin instassa jatkossakin. Kerkesin jo joutua hullukoiramuija-zoneen ja tein hänelle oman instagramtilin; @poodlepuppyinna nimellä löydät vekkulin instasta!


1 kommenttia:

  1. Nyt vasta tajusin koiruuden nimen! Inna on ollut varalla tyttölapselle nimeksi :D Söpö <3

    VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen