keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Tinderin lyhyt oppimäärä naisille

Kirjoitin puolisen vuotta sitten Tinderin lyhyen oppimäärän miehille ja se nousi välittömästi mun blogin suosituimmaksi postaukseksi ja se vetää edelleen päivittäin puoleensa porukkaa. Mä oon sitä hiukan tässä matkan varrella päivitellytkin kun mieleen on tullut uusia kirjoittamisen arvoisia ohjeita ja musta oli ihanaa kun naiset innostuivat kommentoimaan lisää vinkkejä mun omien lisäksi! Miehiltä mä oon saanut muutaman tympääntyneen kyssärin siitä, että luullaanko me naiset olevamme täydellisiä vai miks naisille ei ole opasta. NO NYT ON!

Tätä varten mä haastattelin useita miehiä, klikkasin itselleni naisten profiilit tinderin hakuun päälle ja tarkastelin niitä ja aloitin keskusteluja. Mä löysin jopa muutaman tyttökaverin sieltä, helmimuijia ettenkö sanois! Mä tein tämän nyt vähän siltä kantilta, että sellaiset miehet, joista itse pidän, kiinnostuis sun profiilista. Ei siis välttämättä mitkään yhden yön seuralaiset vaan sellaiset, joissa vois olla poikaystävämatskua. Tämä opas on kirjoitettu tueksi niille naisille, joita tinderiin liittyminen saattaa jännittää. Lue tämä kuitenkin pilke silmäkulmassa, tintsuilu ei ole niin vakavaa puuhaa! Pidemmittä puheitta, tutustutaan ensin mun profiiliin.


PROFIILI KUNTOON

Aloitetaan kuvista. Ensimmäiseksi kuvaksi olisi tutkimukseni mukaan kannattavaa laittaa teknisesti hyvä kasvokuva, josta parhaimmassa tapauksessa erottaa silmien värin. On miehiä, jotka ei välitä onko sulla silmiä ollenkaan ja sitten on miehiä, jotka ihan oikeasti kiinnittää huomiota sun katseeseen. Mä ainakin haluan pareihini tälläsiä miehiä, joten nätti hymy naamalle ja katse kohti kameraa! Kasvokuvia voi olla useampikin, mutta niissä pitäisi olla vaihtelevuutta, monta ihan samanlaista kuvaa on lopputuloksena vähän tylsää. Lisäksi ainakin yhdessä kuvassa pitäisi miesten mielestä hymyillä, hymyssä on aina jotain vetoavaa! 

Valtaosa miehistä oli sitä mieltä, että yksi kokovartalokuva pitäisi olla. Jokaiselle vartalotyypille on omat ottajansa ja kokovartalokuvalla sä kuulemma varmistat, että saat juuri ne oikeat matchit itsellesi. There's a point!

Jos sun jokainen kuva on otettu snäppifiltterin kautta niin se on turn off. Koira- ja kukkapääfiltterit on kuulemma pahimmat. Useat miehet muutenkin korostivat, että luonnollinen kauneus on paljon parempi asia kuin sellainen mallilook. Tässäkin tietysti pitää muistaa, että ihan varmasti niille mallitypyille on omat ottajansa ja luonnollisemmille neideille omansa.

Profiilin teksti ei kuulemma ole edes tärkeä, mutta ilmeisesti aikomuksistaan olisi hyvä kertoa. Eli siis mitä tinderistä etsit. Mä oon samalla kannalla; skippaan hyvillä mielin sellaisten miesten profiilit joilla lukee, että täältä saa yhden panon ja sitten ei nähdä enää ikinä. Ja jos taas miehellä lukee, että ois kiva saada tyttöystävä niin mä oon et joo, mustakin ois kiva saada poikaystävä, haluun jutella ton kanssa enemmän! Säästyt siis väärinkäsityksiltä kun kerrot mitä haluat. Vaikka miehet oli sitä mieltä, että teksti ei ole tärkeä, mä neuvoisin silti raapustamaan edes jotain. Mutta kannattaa kirjoittaa jotain muuta, kuin että pidät viinistä ja matkustelusta, koska se on tosi yleistä. Mä pidän noista myös, mutta mun profiilissa lukee silti lause lehmistä. Miesten on hyvä tarttua siihen kun se herättää huomiota. 


Mä oon testaillut paljon erilaisia profiilitekstejä ja mulla on vain yksi DON'T, jota en suosittele:
"tinderin jäsenenä jo vuodesta 2014." Vaikka monissa asioissa kokemus on hyväksi, miehet eivät jostain syystä innostuneet tälläisestä pitkäaikaisesta tinderellasta. 

KUINKA AVATA KESKUSTELU

Keskustelun avaavat naiset ovat harvassa joten kunhan saat ensimmäisenä suusi auki, olet vahvoilla! Kaikista paras on tietysti, jos keksit jotain nokkelaa sanottavaa miehen profiilista, mutta jo pelkällä moikkaamisella ja kuulumisten kysymisellä on hyvä lähteä liikenteeseen. 

On yksi asia, jossa mä en kuunnellut miehiä: heidän mielestään olis hyvä kertoa lapsista jo profiilissa, mutta mä oon todennut itse hyväksi sen, että ensin kannattaa antaa miehen huomata keskustelun ohessa kuinka ihana nainen oot ja vasta sitten hivuttaa se lapsi mukaan keskusteluun. Varmaan jokainen mies on eri mieltä tästä, mutta mulla tämä oma tapani on toiminut. Mä oon aina ennen tapaamista kuitenkin kertonut Hennistä, mutta ajattelen niin, että mä etsin ensisijaisesti miestä itselleni joten antaa miehen tutustua muhun. Tietysti se lapsi on oleellinen asia, mutta mä oon paljon muutakin kuin äiti ja mun tyyli nyt on tälläinen. Tosin mä ihan hiljattain yhdistin instatilini tinderiin, joten sieltä voi käydä kurkkimassa että mun kuvissa vilahtelee ihana pieni tytöntyllerö. 

Huh, siinä mun vinkit mikäli haluat lähteä kokeilemaan mitä tintsulla on tarjottavana! Mä oon edelleen sitä mieltä, että livenä on parempi tutustua, mutta moni haluaa ainakin kokeilla tätä sovellusta, joten tässä teille kelpo eväät parhaiden tulosten saamiseksi. Hauskaa tinderöintiä!

16 kommenttia:

 1. Hahah tuli ehkä vähän ikävä tinderöintiä tätä lukiessa :D Me tutustuttiin mun miehen kanssa tinderissä 2,5v sitten ja mun lapsi oli silloin 2-vuotias. Käytin samaa taktiikkaa kun säkin, eli ensin juteltiin kaikkea muuta enkä heti maininnut lapsesta mitään :D

  VastaaPoista
 2. Naisten ei kai tarvii panostaa niin paljoo tinderin profiiliin kun miesten, ainaki ite oon saanut tosi hyvin matchei pelkällä parilla kuvalla ilman esittelyit :D Mut hyvii pointtei tossa oli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin vaikuttaa vähän siltä, että naiset pääsee helpommalla profiilin viimeistelyn suhteen!

   Poista
 3. ^Naisten ei kai tarvii panostaa niin paljoo tinderin profiiliin kun miesten,

  mitä tääkin meinaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä ollaan varmaan todettu, että ilman sen suurempia panostuksia saa myös matchejä. Toki on myös miehiä jotka kiinnittää huomiota varsinkin siihen bion tekstiin, meitä on niin montaa siellä rakkautta etsimässä!

   Poista
 4. Tohon, että naiset saa helpolla matchei voisin sanoo, et omien n.20v kaverimiesten tinderkäyttäytymisen perusteel etenki viihteellä tulee laitettuu kaikille naisille sydän :D Eli ei ne matchit itessään tarkota mitään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä pointti, jotkut nyt vaan muutenkin testailee kuinka paljon saa matcheja kerättyä ilman aikomustakaan keskustella sen enempää.

   Poista
 5. Kyllä minä sanoisin, että se teksti on hyvin oleellinen. Tekstissä pitäisi myös olla jotain mihin tarttua ja mistä voi aloittaa keskustelun.

  Lisäksi vältttäisin emojikasaa, lähinnä ottaa päähän semmoset.

  Nimim, 36v Herra X.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tämä! Monella tuntuu olevan myös tekstinä pelkästään ammatti tai suoritetut tutkinnot.

   Mulla ainakin kiinnostus herää nimenomaan profiilitekstien kautta. Vaikka olis kuinka kuumaa kamaa kuvissa mutta esittely uupuu niin skippaan välittömästi. Tulee vähän sellainen fiilis että ei olla kovin tosissaan mukana kun ei jaksa edes vähää panostaa itsensä esittelemiseen.

   32v Herra XX

   Poista
  2. No te ootte just niitä jonka takia mä taannoin yritin ihan fiksun profiilin saada aikaiseksi, halusin että mun tekstit kiinnostaa vastapuolta.

   Poista
 6. Tinderissä tulee vastaan paljon naisten profiileja, joilla instassa löytyy todella reilusti selfie kuvia. Siitä tulee yleensä mieleen, että ei olla todellisia matchi hakijoita vaan yritetään ohjata porukkaa sinne instaa seuraamaan. Vaihtoehtoisesti kyseessä, joku prinsessa tai epävarma / narsisti. Keinotekoisuus haisee kuin navetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensikertalaisena tinderin käyttäjänä olen pistänyt tämän saman merkille. Suurin osa tuntuu vain mainostavan somejaan...

   Poista
  2. En osaa naisten profiileihin ottaa kantaa kun en niitä ole juurikaan selaillut, mutta voin kyllä sanoa et tämä somen mainostaminen on miehillä tosi yleistä.

   Poista
 7. Mitäs mieltä pitääkö miehen laittaa pituus bioon? Muuten kivanoloinem keskustelu ja päästään vaikka treffeille ja mies on saman mittainen kuin itse? Onko se pinnallista vai vaan huonot kortit lyhyille miehille? Pidempiä kai useammin suositaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa aika pirun pinnalliselta. Itsellä miehenä ei niin väliä jos ei nyt kymmeniä senttejä pitempi oo, mut sit saa olla aika pitkä tapaus.

   Poista
  2. Tähän en oikein osaa sanoa mitään. Itse pidän itseäni pidemmistä miehistä ja mulle on tainnut aina selvitä ennen treffejä miehen pituus. Oon tavannut itseni pituisia miehiä ja mua se ei häiritse, mutta kyllä mä melkein sanoisin että pituus olis hyvä olla näkyvillä. Oman kokemukseni mukaan suurinosa naisista haluaa sen kumminkin tietää ennen tapaamista.

   Poista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen