torstai 9. kesäkuuta 2016

Valmistujaisjuhlat

Voileipäkakku ja muut herkut on viimein saatu tuhottua, joten nyt voidaan taas alkaa tavoittelemaan jotain kesä- tai syksykuntoa. Mut katellaan sitä ennen vähän kuvia mun ja mun siskon valmistujaispäivältä! Meillä oli yhteiskekkerit kun mun parin vuoden äitiysvapaan seurauksena opinnot oli vähän viivästyny. No mut hei, kaks kärpästä yhdellä iskulla!

Sisko otti ammattilakin mutta mä en kokenu sitä tarpeelliseksi, huomaako joku lakin perusteella mikä siskosta tuli? Nää oli oikein onnistuneet juhlat (kiitos äiti ), me ei olla vaan vielä päästy yhteisymmärykseen kuvasta joka kiitoskortteihin laitetaan!Meillä oli aluksi hurjan suuret suunnitelmat siskon kanssa ja mä selasin Pinterestiä sormet rakkuloilla joka päivä. Loppujenlopuksi nää olikin ihan simppelit kekkerit, mutta nyt meillä on jo uusi yhteinen tavoite: vuosisadan Havaijibileet! Vuosi sitten tähän aikaan oltiin isolla porukalla Havaijin auringon alla, joten vois olla paikallaan pitää muistelukekkerit samalla porukalla.

Lukisin mielelläni jos teillä on linkattavaksi postauksia valmistujaisjuhlistanne, antaa tulla vaan! 

6 kommenttia:

 1. Moikka! Oon lukenut sun blogia aika pitkään, mutta en oo koskaan tainnut kommentoida. Nyt päätin repästä ja onnitella valmistumisesta, eli onnea nyt siis kovasti! :) Pakko sanoa tässä samalla, että tää blogi on tosi hyvätuulinen ja sä oot mun silmiin semmonen lempeä cool-mama. Musta oli ihana katsoa esim Hennin vastauksia videolta, koska ensinäkin hän on niin söpö ja nokkela, mutta myös siksi, että teidän äiti-tytärsuhde vaikuttaa tosi ihanalta. Vaikutatte semmoiselta hyvältä tiimiltä. Ihanaa kesää teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos ihanasta kommentista! ♥ Se sai mut hymyilemään heti aamusta! Samoin sulle hyvää kesää :)

   Poista
 2. Ootko sä tuossa yhdessä kuvassa?

  VastaaPoista
 3. Multa löytyy lakkiaisista postaus seuraavan linkin takaa! Teidän juhlat vaikutti kyllä tosi kivoilta ja teillä oli molemmilla niin ihanat mekot :)
  http://jennyjmoments.blogspot.fi/2016/06/ylioppilas-2016.html

  VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen