sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Hawaii so far

 


 Aloha! Vajaa viikko takana paratiisissa, eikä tätä turhaan siksi kutsuta. Moon ihan rakastunu tähän mestaan! Havaiji on just sellainen kun mä kuvittelin ja jopa vielä ihanampi. Rento reggaemusa soi jokapuolella, hulatytöt tanssii ja ihmiset hymyilee. Viideltä aamulla on ihmisiä enemmän surffaamassa ja lenkillä kuin Nummelassa ikinä samaan aikaan. Onkohan ihmiset täällä sen takia niin zen, kun ne pääsee joka päivä surffaamaan ennen töihin menoa? Me ollaan käyty kattelemassa aaltoja ja niitä on kiva katsoa. Rentouttavaa.
Lei kaulassa lenkille!

Ruoka on, ylläriylläri, jenkkityylistä ja se tulee mulla jo näin muutaman päivän jälkeen korvista ulos! :D Me ei olla vielä lähdetty kovinkaan kauas seikkailemaan, joten lemppariruokapaikka on vielä hakusessa.


Tän postauksen kanssa oli ihan kauhee tapella tälläsellä pikkukoneella, joten mä taidan suosiolla jättää nämä postauksen sikseen ja postaan vasta kun ollaan kotona. Kello on täällä nyt kahdeksan aamulla, kolmentoista tunnin aikaero Suomeen. Me lähetään nyt ulos, ei täällä tee mieli olla sisallä ollenkaan! Paitsi päikkäreiden ajan, mut sekin on vaan pari tuntia ja sit taas mennään. See ya!

 

6 kommenttia:

 1. Ketä teitä on reissussa? Näyttää ihanalta :)!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on ihanaa! Meitä on täällä neljä perhettä, mun perhe mukaanlukien :)

   Poista
 2. Voi ihanaa, nauttikaa!! Ootte siis ihan kahdestaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nautitaan! ❤️ Ei olla kahdestaan, meitä on täällä iso porukka, neljä perhettä :)

   Poista
 3. Moikka! Jahka vaan joudat, niin kertoisitko sit miten matka järjestettiin (omatoimi vai pakettimatka?) ja missä hotellissa yövyitte? :) Tuonne pitäis joku päivä päästä!

  VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen