tiistai 6. tammikuuta 2015

Better late than never! #2015

"Äiti, minä löysin sun pyllyn!" huutaa peiton alla möyrivä pampula innoissaan ja läpsäyttää. Huomenta vaan ja MAHTAVAA UUTTA VUOTTA 2015!

Me ollaan nautittu lomasta ja pitkistä ja rauhallisista aamuista, päivistä ja illoista kaikin siemauksin ja vuosikin on kerennyt vaihtua sitten viime raapustuksien. Uhmatuhma on virallisesti alkanut ja muunmuassa siitä riittäis useampikin tarina. Suunnittelin kuitenkin ihan erikseen metkupostausta, mä voisin nyt alkaa kirjoitella niitä metkuja muistiin!

Me oltiin Hennulin kans vuodenvaihde kotosalla ja sain suukottaa nukkuvaa pampulaa otsalle rakettien paukkuessa. Se oli bueno hetki ja satuinpas lupaamaan, en vain hyvän vuoden, vaan hyvän loppuelämän meille molemmille! Mä tein yhtenä päivänä kaikessa rauhassa listan asioista, joista mulle tulee tosi hyvä olo ja listan, joista mulle tulee paha olo. Ja voi sitä järkytyksen määrää kun hoksasin, et koko loppuvuosi on menny vaan niiden pahojen asioiden parissa. Shame on me! Nyt kuitenkin ripustan molemmat listat näkyvälle paikalle, että voin motivoida itseäni tekemään parempia valintoja jatkossa. 

Ylläoleva kuva on tämän vuoden ekalta päivältä, mummin ja isomummin synttäreiltä. Hensku oli mun kermakakkubeibi! 

Yhtenä päivänä pukeuduttiin mätsääviin asuihin ja lähettiin shoppailee Willaan! Mätsäävis asuissa on mun mielestä jotain coolii. Ei olla löydetty aleista viel mitään (eiku hei, löysinhän mää Hennille pari ihanaa juduu!), mut mä en kyllä muutenkaan osaa kierrellä kaupoissa. Nettishoppailu on enemmän mun juttu! 

Mua ahdistaaaa, että miten kouluun- ja hoitoonpaluu sujuu huomenna. Unirytmi on ihan vinksinvonksin ja meidän täytyy herätä aiempaa aikaisemmin, koska uhmaikäisen pukeminen ottaa nykyään kans oman aikansa. Silti ihan sikakivaa päästä jatkamaan sitä oikeeta arkea, haaalleluja! Mä kyl tykkäsin meidän arjesta ennen lomaa, mut lomailu riittää jo, koska hermothan siinä kiristyy ku kuuntelee kiukuttelua koko päivän ja jokasesta asiasta pitää vääntää. Hoidossa Hensku on enkeli mut kotona metkuilija ja niinhän se kai yleensäkin on. Silti, pampula ja arki on !

8 kommenttia:

 1. <3 oot niin kaunis! Ja ihans farkkupaita!! Mistä se on:)? Mä kulen aina samoissa rytkyissä ku en nyt tarkotuksellakaa oo ostanu uusii vaatteita vähään aikaan XD kesällä sit! ;)

  Mäki ootan normi arkeen palaamista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 paita H&M! Mä kuljen kans toistaseks rytkyissä ja tavottelen kesäkuntoo ni sit vois ostaa jotain uutta ;)

   Poista
 2. Mistä noin ihana alimman kuvan paita? :)

  VastaaPoista
 3. mistä toi peplum on? aivan ihana! :)

  VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen