maanantai 15. joulukuuta 2014

MitämitäMITÄ!

Mulla on lähteny bloggaaminen ihan lapasesta! Tai tää ei tunnu yhtään samalta kun sillon alkuaikoina. Mä en uskalla enää höpöttää niitänäitä enkä mää uskalla olla oma itteni ja välitän liikaa siitä mitä muut aattelee ja odottaa multa. On sikakivaa, että varsinkin te Nummelalaiset tuutte aina moikkaamaan ja höpöttelemään kaikenlaista mut se on samalla ihan kauhistuttavaa, ku emmä oo tajunnu, että niin moni teistä seuraa meidän elämää. Mut yllätyn aina positiivisesti kun joku uskaltaa tulla jutulle ja saa ehdottomasti jatkossakin tulla, mä oon aika letkee!

Mä vaan haluaisin päästä eroon siitä, et mietin niin paljon et minkälainen mun odotetaan olevan ja miten mun pitäis käyttäytyä ja mitä mä saan ja en saa tehdä. Kyl mä voin tehdä hei mitä vaan eikä oo mitään järkeä ottaa mitään paineita siitä et mitä muut mun jutuista kelaa. Life is waaay too short for that!

Mun blogi ei oo sieltä parhaimmasta ja hienommasta päästä, kuvat on usein ihan mössöä enkä mä puhu kirjakieltä. Enkä tiedä et miks annan sen kaiken estää itteeni! Mä luen ite oikeastaan vaan sellasia blogeja, joissa on tiettyä tunnelmaa. Ihan sama onksulla hienoja järkkärikuvia vai ei, mun mielestä tunnelma on tärkein. Itseasiassa mun lemppariblogit on sellasia pikkublogeja joissa bloggaaja kertoo ihan normijuttuja omalla tyylillään. Ne on buenoo ja hyppää aina mun lukulistan kärkeen!

Koska mä en oo nyt piiitkään aikaan mitään kuulumisia höpötelly niin päätin vaan lätkäistä ton yllä olevan kuvan tohon. Instaseuraajat sai tosta vihiä jo viimeviikolla ja instassa paljastelen muutenkin enemmän kaikenlaista. Mut me lähdetään siis Hennulin kans reissuun ensvuoden puolella ja mää oon niiiin innoissani, hurraa! Lomaa odotellessa Ja tässäpä vasta syy tavoitella kesäkuntoa! Mut meillä menee siis hyvin ja me pidetään katse tulevassa ja porskutetaan (hate that word) eteenpäin :) Heipati vaan, alan värkkää joululahjoja!

7 kommenttia:

 1. Oijoi toi reissu kuulostaa niin makeelta että huh! :)

  VastaaPoista
 2. Tää blogi on ihan mahtis ja paranis vaan ku postaisit enempi sillä sun omalla tyylillä :) just sellanen pieni tunnelmallinen. Ja wow mistä sä yhtäkkiä tommosen reissun repäsit :D kahestaanko lähette? Saako tonne päin nyt edullisesti matkoja nananna vähän himottais varata!!

  VastaaPoista
 3. Oi vitsi Hawaii kelpais kyä mullekkin :D!

  VastaaPoista
 4. ää oon niin kade tosta reissusta! teillä tulee olee kivaa ;)

  VastaaPoista
 5. Hei, halusin vain kertoa että tää blogi on just hyvä sellasena missä ei mahtailla kuvien laadulla tai kirjakielellä kirjoitetulla tekstillä kaikkine pilkkuineen !:) voisitko kertoa top 5 tai 10 blogit joita luet? Itsekkin pidän pikkublogien lukemisesta enemmän kuin 1000 lukijan mainosten täytteisistä blogeista :)

  VastaaPoista
 6. missä lapsen isä asuu? ihana näky kun yksipäivä näin hennin ja isän kaksin. kiva blogi, asun vihdissä itse :)

  VastaaPoista
 7. oumaigaaad lähdetteks hennin kans kahdestaan new yorkiin ja hawaiille ? :o ihan kahdestaan? oon aivan vitun kateellinen..

  VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen