tiistai 4. marraskuuta 2014

Oldie but goldie

Innostuin selailemaan vanhoja postauksia läpi ja voi että kun harmittaa! Mun tyyli on jotenkin muuttunut kovasti tässä matkan varrella. Niin käy varmasti kaikille, mutta silti harmittaa. Onks täällä messissä seurailemassa ketään, joka olis alusta asti lueskellut näitä meidän höpinöitä? Valkkasin teille muutamat postaukset matkanvarrelta, jos haluutte käydä tsekkailemassa!

15 kommenttia:

 1. Mä luin jo alkuaikoina ku olit raskaana ja et laittanu omakuvia melkee ikinä <3

  VastaaPoista
 2. Mä alotin lukemaan kun olit vähän yli puolenvälin raskaana! Eli aikalailla alusta asti oon lueskellut ;)

  VastaaPoista
 3. Täälläkin oltu jo kaaaauan mukana, omalle vauvakuumeelle kun ei helpotusta hetkeen ole luvassa :/

  VastaaPoista
 4. Minä olen mukanaasi ollut koko tämän ihanan elämän tapahtuman aikana ja vielä sen jälkeenkin :) olen lueskellut ja ollut läsnä ;) <3

  VastaaPoista
 5. Täällä luettu alusta alkain! Blogis löysin ku olit parisen kk postaillu, luin kaikki kirjottamas postaukses, jonka jälkeen seurannut koko ajan blogiasi. :)

  VastaaPoista
 6. Mäki oon lueskellu melko alusta asti! :)

  VastaaPoista
 7. Mäki oon toooosi kauan lueskellu, olit aika alussa raskaudessa <3

  VastaaPoista
 8. Mä oon kans seuraillu alusta asti :). Aika mennee ihan äärettömän nopeeta kun miettii, että vastahan olit raskaana ja nyt kuvissa onkin jo iso tyttö :).

  VastaaPoista
 9. Täällä myös odotusajoista asti seurannut lukija! :) Utelias kun oon niin jäin seuraamaan odotusta kun itse asuin vielä naapuri kylässä :P Hensku on kyllä aina ollut niin mahottoman sulonen <3

  VastaaPoista
 10. Heii, mäkin oon jostain päin sun raskausaikaa seuraillu sun blogia ja sen antamaa kuvaa sun elämästä!:) kiva myös nyt, kun oot taas postaillut enemmän, ja ig päivittyy tasaseen tahtiin:-)

  VastaaPoista
 11. Vaikka harvemmin tuleekin kommentoitua, niin melkeinpä alusta asti ollut kanssa mukana! Muistaakseni taisin alkaa blogiasi lukemaan vähän ennen Hennin syntymää :)

  VastaaPoista
 12. Ihan alusta asti ollu mukana ja oot kyllä ihan mahtibloggaaja! :)

  VastaaPoista
 13. oon kans ollu ihan alusta asti mukana lukemassa ja mun mielestä sun tyylis on edelleenkin tosi kiva ja jos jonnekkin päin se on muuttunu, niin parempaan :-)

  VastaaPoista
 14. Ihan mielettömän ihanaa kuulla et teitä vanhja lukijoita vielä täällä roikkuu!! Pusut kaikille <3

  VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen