sunnuntai 12. lokakuuta 2014

I'm a big big girl in a big big bed...

Time for a chance! Hennulainen siirtyy isojen tyttöjen sänkyyn. Sniif. Long story short, sänkyhistoria on seuraavanlainen: synnäriltä puolivuotiaaksi beibi nukkui omassa sängyssään kuin tukki, mutta kuusikuisena alkoivat yösyömiset ja siitä tähän päivään asti hän on nukkunut ensin meidän välissä ja nyt siis vain minun viekussa. Mun mielestä on ollut tosi ihanaa, että Hennuli on nukkunut mun vieressä eikä muuta ongelmaa ole ollut, mutta muutama kuukausi sitten ilmennyt järkyttävä potkiminen ja pyöriminen täytyi nyt stopata. En varsinaisesti nauti siitä jokaöisestä rituaalista, että saan kovan potkun naamaan, nounou. Joten saanko esitellä, The Lastensänky!
Löytäessäni sängyn kierrätyskeskuksesta se oli sininen eikä kovin houkutteleva. Vähän hiomista ja maalia ja vóila - nyt se on nätti ja sopii meidän makkariin kuin nakutettu. Jonkinlaisen tekstitarran voisin siihen haluta vielä laittaa! Pikkuneitikin on näyttänyt vaan positiivisia fiiliksiä sänkyä kohtaan ja sinne siirtyminen meni yllättävän kivuttomasti! Hennuli siis nukkuu yönsä jo omassa sängyssään :) illalla vien hänet sänkyyn, peittelen, annan unikaverin kainaloon, laulan hänen valkkaamansa unilaulun tai luen kirjan, silitän poskea, suukotan ja toivotan kauniita unia. Kertaakaan hän ei ole yrittänyt tulla pois sieltä unta odotellessa ja siitä olen ihmeissäni mutta samalla helpottunut :D Parasta koko hommassa on kuitenkin pikkuneidin tuntema ylpeys joka paistaa silmistä kun hän saa kertoa nukkuvansa omassa, isojen tyttöjen sängyssä!
Minkä ikäisenä teillä on siirrytty lastensänkyyn? Ja hei mistä mää löytäisin kivan päiväpeiton Henskulle? Vinkkejä kehiin!

7 kommenttia:

 1. Oiii miten nätti sänky! Mä haluaisin Hugolle kanssa semmosen ihanan lastensängyn, kun nythä tosiaa ollaa vaa irrotettu tosta pinniksestä se yks laita ja ei oo kovin kaunis nyt kyllä mun mielestä toi :D pitäs päästä shoppaileee iitta sänkyä ja peittoa ja kaikkee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea sänkyshoppailuun! Siitä vanhasta pinniksestä voi tuunaa sit jotain kivaa :P

   Poista
 2. Ihana sänky! Siinä on omat hyvät ja huonot puolensa, meillä tyttö nukkui ensin pitkään omassa isojen sängyssään, mutta jossain vaiheessa huomasi miten helppoa sieltä on yöllä livahtaa äidin ja isän sänkyyn.. Pinnasängyssä ei kuitenkaan uskalla enää pitää, kun toinen kiipeäisi sieltä heti pois!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, no niin onhan siinä se huonokin puoli! Hensku ei sen takia suostunut menemään pinnikseen kun ei sieltä päässy pois, mut tosta ei ole toistaiseks yrittäny karkailla, on vaan varmaan kivempi olla kun ei oo pinniksessä "loukussa" :)

   Poista
 3. Meillä tyttö siirtyi nukkumaan isojen tyttöjen sänkyyn 1v2kk iässä. Ja yöunet parani heti kun siirtyi! :) - miljama

  VastaaPoista
 4. Heippa! Täälä olisi tämmöinen tutkimus, johon kannattaa käydä vastailemassa, vie noin 10-15 minuuttia :) Suunnattu kaikille 3-12-vuotiaiden lasten vanhemmille :) Kyselyä saa jakaa :)
  https://my.surveypal.com/Mit%C3%A4%20vanhempi%20haluaa%20lapsen%20liikuntaharrastukselta

  VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen