keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Kaikki on vinksin vonksin...

...tai ainakin heikun keikun. Osaisinpa jättää kaikki viimeaikaiset tapahtumat taaksepäin sormia napsauttamalla. Joku siellä jo kyseli et mitäs ihmettä, minne me ollaan kadottu ja onko kaikki ihan hyvin? Kiitos kysymästä, me ollaan ihan kunnossa, mut meininki ruudun tällä puolen on ollut melko uuvuttavaa. Näistä jutuista mä oon kuitenkin saanut jauhaa tarpeeksi ihanan perheeni ja ystävieni kanssa, joten skipataan me ne nyt tällä kertaa ja toivotaan et tilanteeseen saatais viimeinkin helpotusta ja saatais ihan oikeesti alottaa puhtaalta pöydältä ilman järjetöntä stressiä! Stressi on siis ollut edelleen syynä hiljaisuuteen ja sen helpottaessa kaikki muukin muuttuu helpommaksi :) Tämä on nyt taas vaan tätä toistoa, mutta no, ainakin tiedätte, että odotan tilanteen helpottUmista kuin kuuta nousevaa!


Mut okei, keskitytään nyt vaikka sit meidän kuulumisiin! Huihui, ens viikolla Henni menee hoitoon ja meikäläinen suuntaa kouluun kahden vuoden tauon jälkeen. Jaa että jännittääkö? Just a little bit! Enemmän mä oon innoissani. Ihanaa saada rutiineja tämän sekasortoisen kesän jälkeen. Mä oon menossa oikein hyvillä mielin kohti uutta arkea ja koulua ja Hennin puolesta vasta innoissani olenkin. Mähän kerroin teille maailman parhaasta hoitotädistä, jonka luo Henni siis maanantaina menee! Mulla alkaa koulu vasta perjantaina, joten Hennulainen saa pikkuhiljaa viikon mittaan tutustua kamuihin ja uuteen ympäristöön. Oi voi kun mää olenkin tästä innoissani sillä uskon vakaasti, että Henni nauttii päästessään touhuamaan kavereiden kanssa!


Tästä kuumuudesta ihan vaan sen verran, että muistakaa juoda! Me jouduttiin eilen Hennulaisen kanssa käymään päivytyksessä kun hänellä ei enää jalat kantaneet ja pelästyttiin et nyt koko pikkulikka on ihan kuivunut or something. No käynnistä ei ollut mitään hyötyä ja meidän käskettiin tulla seuraavana päivänä takaisin ellei jalat toimi mut onneks ne nyt aamulla on sit taas pelittäneet ihan hyvin. Raasulainen vaan arastelee edelleen kävelemistä kaatumisen pelossa :( Oon mielestäni pitäny hyvin huolen siitä, että Henni saa tarpeeksi juotavaa ja syötävää, mutta enpäs nyt sitten tiedäkään että mistä johtui moinen voimattomuus. Mut kyllä pelästyttiin!


Loppuun vielä ihana vitska Hennulaisesta, joka on nyt aivan hullaantunut laulamiseen. Videon näet blogin Facebook-sivulta, TÄSSÄ LINKKI. Ihanaa päivää kaikille!

2 kommenttia:

  1. Hei mä en ehkä kestä tuota Hennin videoo, ihana!!! :D mun typy koht kaks vee rupes matkii innoissaan ♡

    VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen