torstai 19. kesäkuuta 2014

Täällä puhuu laivan kapteeni!

Sanotaan nyt heti (virtuaalisesti) käsipäivää kuten minä aina sanon kaikille uusille ja vanhoille tuttavuuksille. Minun nimeni on Henni, ja minusta on kiva tavata juuri sinut! Älkää antako minun alku-ujouteni häiritä, olen aina alkuun hiukan kaino, mutta tokenen tästä kyllä pian ja kohta jo otan sinua sormesta kiinni ja vedän mukaan leikkiin. Enhän minä vielä oikeasti näin hyvin jutustele, vaikka paaaljon sanoja ja lauseita jo osaankin. Neljän ja viiden sanan pituisia lauseita höpöttelen päivittäin ja kyllä minusta halutessaan oivan juttukaverin saa. Selitän vieraille mielelläni kaikenlaisia asioita! Itseasiassa en koskaan taida olla hiljaa. Vaikka leikkisin yksin, pidän ääntä kokoajan. Minulla on oma keskittymisääni, ''mmmmmmm''. Keskittymisäänen avulla pystyn mihin vaan!

Tykkään ihan hirmuisesti autella kaikissa kotitöissä ja minut otetaan mukaan kaikkiin minulle sopiviin hommiin. Imuria pelkään edelleen kauheasti! Millähän pääsisin siitä kammosta eroon, onks teillä vinkkejä? Omalla pienellä harjallani siivoan mielelläni ja olen muutenkin tosi siisti tyttö. Istun sievästi aina hiekkiksen reunalla ja joko katselen kavereiden touhuja tai teen muutaman hiekkakakun. Sotkua välttelen ja jos vahingossa pöksyille menee hiekkaa, huomautan siitä yleensä heti ja pyydän äiskää sen siitä ottamaan pois. Alla olevassa kuvassa en vielä ollut huomannut, että katastrofin ainekset olivat kasassa pöksyjen ollessa likaiset.


Olen ilmeiden mestari ja hallitsenkin niitä suuren litanian. Äiti lupasi kirjoittaa niistä ihan oman postauksensa! Äidin instagramista (@essipsi) näkee usein kuvia minusta, mikäli kaipaatte vähän söpöilyä päiväänne. Enempää en itsestäni tällä kertaa täällä höpötä, nyt siirrytään juhannuksen viettoon. Huomenna päästään möksälle, hiphiphurraaaaa! Hyvää Juhannusta, pitäkäähän kivaa!

Rakkaudella, Hensku6 kommenttia:

 1. Ihana Henni! Onko Hennillä muuten vielä vaippa ihan päivittäin käytössä vai osaako ilmoittaa jo itse kun on tarve vessaan ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On vielä ihan päivittäin käytössä, mutta reenaillaan kyllä pottailua ahkerasti! :)

   Poista
 2. Ihana tää! <3
  En tiiä toimisko se, jos Hensku sais oman semmosen leikki imurin? Ku nekihä pitää ääntä ni osaisko se yhistää ne toisiinsa, ja sillä tavalla oppis olemaan pelkäämättä imuria :D

  VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen