keskiviikko 21. toukokuuta 2014

No vähän niinkun maailman parhaat banaaniletut

Se, jolla on täydellinen banskulettujen (aka protskulettujen) ohje hakusessa, huutakoon HEEEP! 
Täällä ois nyt tarjolla ohje, joka on noussut mun suosikiksi. Tällä ohjeella on ''muutamat'' letut väännetty ja mää vetelen niitä himojen mukaan aamu-, väli- tai aamupalaksi. Tosi nopeita ja helppoja tehdä ja nämä pysyvät ihan ongelmitta kasassa! En tiedä onko vika vaan mussa, mutta esimerkiks sillä kaikista helpoimmalla ohjeella (kaks munaa + banaani) saan aikaseks vaan jotain epämääräistä kokkelia. Ei toivoakaan kauniin ruskeista, amerikkalaisia pannukakkuja muistuttavista letuista! Nämä sen sijaan onnistuvat aina, vaikkakin ekoina kertoina näitä paistaessani mä sainkin palohälyttimen soimaan 5 kertaa... Hups! Mä aikailin sillon liian kauan kääntämisen kanssa, mut harjoitus tekee mestarin ja nykyään paistelen näitä vain ihan pienen hetkosen molemmilta puolilta!

Mä tein näitä tänään ekaa kertaa ilman protskujauhetta ja hyvin onnistuivat! Ilman sitä nämä on bueno välipala taaperollekin. Hyvin uppos Hennillekin, mut mentäiskö jo siihen ohjeeseen?!

Parhaat banaaniletut

1 banaani
2 kananmunaa
2 dl kaurahiutaleita
1 dl maitoa
20g (suklaanmakuista) protskujauhetta
1 tl kanelia
(tummasuklaa hippuja)

Kaikki vaan blenderissä sekaisin ja lopuks suklaanhippuja sekaan. Kuumenna pannu kuumaks ja ihan hetkosen paistat molemmilta puolilta, harjoitus tekee mestarin! 

Tommoset kauheet kasat me saatiin aikaan! Kaks lettua ja vähän banskua jäi yli, mutta me hotkaistiin Hennin kanssa kaikki muu :D Mä tykkään noista letuista kylmänäkin ja siks yleensä teen aina tän kokoisen satsin, puolet syön vaikka aamupalaks ja puolet iltapalaks. Tulkaa kertomaan jos koklasitte tehdä tällä ohjeella, mä haluun tietää mitä tykkäsitte! Tai jos teillä on joku ultimate-hyvä lettuohje niin pistäkää sit se kommenttiboksiin, mää haluun kokeilla teidän herkkuja!

PS. Oonko mä jakanut tän ohjeen täällä ennenkin?! Siis ihan hirvee oikosulku iski, apua, kertokaa! :D

8 kommenttia:

 1. Oot jakanu muistaakseni aiemminki! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, voi hitsi!! Dementia iskee :D kiitti kun kerroit, mun täytyy selailla et missä oon jakanu tän!

   Poista
 2. Rahkaletut on niiiin hyviä! Karppina tai ei, ei niin väliä. Ärsyttäviä kääntää tietty, mutta harjoitus tosiaan tekee mestarin. :)

  VastaaPoista
 3. NAM!!! ei luoja, kuolen ehkä. mä en oo ikinä tehny mitään protskulettuja koska ku niihi kaikkiin tulee munaa, ja hugolla on se paha muna-allergia ni oon välttäny kotona kananmunaa ihan viimoseen asti :( ainoostaa jos leivon jotaki ni sit käytän ku pakko, mitää kananmunallisia ruokia eikä mitään syödä meillä :/ mut toivotaa että toi allergia olis menny jo ohi, meillä on kesäkuun puoles välis aika iho ja allergia sairaalaan niin siellä varmaan selviää enempi sitte! :)

  VastaaPoista
 4. Nam, on kyllä hyvän näkösiä! Banaani/protskuletut on kyllä niin helppo ja hyvä herkku :) (vaikka mulla rakenne ei oo kyllä koskaan näyttänyt noin hyvältä ja eheältä, vaan lähinnä kerransyödyiltä riekaleilta...)

  VastaaPoista
 5. nams täytyykin itsekkin kokeilla =)

  VastaaPoista
 6. kun et käyttäny sitä protskujauhetta nii laitoikko siihen mitään tilalle? en ite niin välitä noista jauheista xD

  VastaaPoista
 7. Nyt lähtee testiin, ilman jauhetta ja samanlaisella helppojen reseptien kokkelikokemuksella! Toivottavasti tää resepti toimii! :D

  VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen