lauantai 12. huhtikuuta 2014

Mitä tarttui mukaan messuilta?

MOOOI! Huhhei, ekat Lapsimessut on nyt takanapäin. Paljon tekemistä muksuille, ilmaisia välipaloja ja messutarjouksia. Me mentiin perjantaina jo aamusta paikan päälle ja silloin ei ollut mitenkään kauheeta ryysistä ja se olikin hyvä juttu, tänään oli ilmeisesti ollut reilusti enemmän porukkaa ja mä voin vaan kuvitella miten siellä on saanut keplotella vaunujen kanssa. Mut toivottavasti kaikilla oli kivaa! Mites muuten lippujen voittajat, sujuiko kaikki mallikkaasti ja saitteko lippunne?

Mä en nyt näistä messuista tämän enempää höpöttele vaan ajattelin keskittyä meidän ostoksiin. Voi että oli paljon ihania kamppeita ja tarjouksia! Ainoa must have joka mun ostoslistassa oli, oli uusi hoitolaukku/kerhoreppu Hennulalle. Ja se me saatiinkin, jes! Teen siitä ihan oman postauksensa ja uudet jutskut mä esittelen än yy tee NYT! 

Mehujehu. Joskus sivusilmällä oon tätä jossain tsiigaillut mut vasta paremmin tutustuin tähän kun Sonja tästä hetki sit raapusteli jotain blogiinsa. Tämä oli messuilla tarjouksessa ja tempaisin tämän sen kummemmin miettimättä mukaani. Ai että Henni tykkää tästä, hän on niin ylpee! 

Ihanaiset Name Itin pinkit pökät. Loveee!

Ja tämä pipo. Oikein söpskä ja sai jo tänään kauheen määrän kehuja ja huomiota kun oltiin liikenteessä! Mutta mikä on tuo Hennin duckface?! Apua! 

Tässä sohvalla löhötessä iskee pieni kateus gaalailijoita kohtaan. Mäki haluun! No, ehkä vielä joskus. Mutta nyt otan suunnaksi suihkun ja sängyn ja nukun piitkät unet, öitä

19 kommenttia:

  1. Toi pipo on niiiiiiiiiiiin ihana! Mä kuolasin sitä kans, olis niin sulonen meijän tytölle.. mutta en sit raaskinu. :/ Huomenna mennään vielä, ehkä mun on pakko sortua! :D

    VastaaPoista
  2. Voi itku tota pipoa !! Samantyyppinen kuin mikä meillä jo on, pakko varmaan ostaa jos pääsen huomenna messuilemaan :) Jahei kiitos tosta mehujehu vinkistä, mun on pitänyt tilata sellainen Adalle ja tuoltahan sen nyt saa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis aijai mä niiin tykkään siitä Adan rusettipiposta jonka kuva vilahti blogissa hetki sitten! Mun piti kysyä et mistä se on mut sitten unohdin ja nyt oon onnessani kun löysin tuolta messuilta rusettipipoja! ❤ Oli pakko ostaa, sen verran söötti toi on

      Poista
  3. Hei jee mehujehu! Hyvä että teillä tykättiin :) Mä odottelun mun mehujehusaalista, varmaan ensviikolla saan niin pääsee Niilokin kokeilemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Henni tykkää kyl ihan hirmuisesti! Hän on ihan silminnähden ylpee siitä :D siispä kiitos vinkistä!

      Poista
  4. Toi pipo!!!! ♥ oliko kallis?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 25€! Hetken mietin et raaskinko ostaa, koska mä en yleensä osta mitään mitä Henni ei tarvitse, mut oli toi vaan niin ihana et oli pakko ostaa vaikka se olikin "turha"! :D

      Poista
  5. messuilut sujuivat hyvin ja lipunkin sai lunastettua oikein helposti :) kiitos vielä ! t. yksi onnettaren suosima messuilija :)

    VastaaPoista
  6. Hei! Kysäsenpä tähän väliin että saako noita nimilappu mikä kiinnitetään lapsen paitaan niin ihan messuilta paikan päältä? Vai mistä ekas messut nyt tulossa lapsen kanssa ja pitäis jostai saada tuollanen nimilappu :)

    VastaaPoista
  7. Joo kyllä saa paikan päältä! Infotiskillä ainakin oli pino niitä, tavallisista kassoista en tiedä. Mut kyllä niitä siellä on! Pitäkää kivat messut :)

    VastaaPoista
  8. Sain lippuni :) Kiitos vielä! Ihanat noi housut <3

    VastaaPoista
  9. IIIHANA PIPO! Mä jätin mehujehun vielä ostamatta, vaikka varmasti semmonen tulee joskus hankittua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No teillä ei ookkaan akuuttia tarvetta vielä jehulle, mutta on se kätsy kyllä sit hiukan vanhemmalla lapsella, suosittelen! JA TOI PIPO, en pääse yli sen ihanuudesta :D ♥

      Poista
  10. Ihanan pirtsakat pökät ja söpö tuo duckface-poseeraus :)

    VastaaPoista
  11. Vähän myöhässä tämä, mutta kiitos sain lipun ja oli kivaa messuilla :) hyvin jaksoi meidän reilu 1-vuotiaskin kun oli paljon katseltavaa.

    VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen