perjantai 6. syyskuuta 2013

Piikkipäivä!

Me käytiin tänään aamulla kasin jälkeen Hennulan kanssa rokotettavana! Tyhmiä piikkejä tuli yhteensä kolme, molempiin jalkoihin ja oikeaan käteen. Meillä oli 1-vuotis neuvola viime viikon torstaina, mutta silloin neukkutäti ehdotti että rokotuksia siirretään, koska Henni vaikutti hiukan kipeältä ja rokotukset eivät tehoa jos lapsi on kipeä. Tänään piti sitten kärsiä ne, mutta onneksi Henni kesti piikit hyvin. Hiukan ''loukkaantunut'' hän oli niiden jälkeen ja vain möllötteli äiskän sylkyssä. Voi pieni lutu ♥ Henskuli on kuitenkin ollut tänään tosi pirteä, ja toivottavasti mikään kipuilu ei iske illallakaan. Piikkien jälkeen piti jäädä neukkuun oottelemaan vartiksi allergisten reaktioiden varalta, ja siinä vartin aikana Henskuli innostui leikkimään toisen saman ikäisen tytsylin kanssa. Tästä sain innostuksen mennä ensi viikolla Toukkatupaan! Mä oon tosi ujo eikä mua ihan hirveesti houkuta ajatus siitä, että menisin yksikseni ventovieraiden luo, mutta haluan ehdottomasti että Henni saa leikkikavereita, joten ens viikolla mennään tohon Nummelan seurakuntatalolle Toukkatupaan :) Oiskohan joku mun lukijoista menossa myöskin ensviikolla sinne? Käyttekö te jossain perhekahviloissa tai muissa tapaamisissa?
Neukun jälkeen mentiin isomammalle ja isopapalle kyläään. Henni oli iloinen ja utelias, piikit oli jo unohdettu eikä kiukusta ollut tietoakaan!

Kukkuu! 


Huomenna me ollaan (taas!!) menossa mökille. Elättelen jopa toiveita uimisesta! On ollut ihan mahtavaa, että viime päivät ja varsinkin eilinen ovat olleet lämpimiä ja kesäisiä. Toivottavasti tarkenen uida, mulla on nimittäin uudet biksut jotka haluaisin koejaa! Voi tosin olla, että ne pääsevät käyttöön vasta Kanarialla, jonne me muuten mennään jo enskuussa! Hullua miten tää aika menee näin nopsaan. Silloin kun varattiin matka niin siihen tuntui olevan ikuisuus ja nyt siihen on enää kuukausi! Jaiks. Pitäisköhän mun tehdä jonkunsortin matkapostaus, tai oikeastaan pakkaamispostaus? Mitä kaikkea mä otan Henskulle mukaan ja minkälaisissa hepeneissä mä oon itse ajatellut siellä auringossa kulkea?

Tämän kuun kohokohtaan on vielä pari viikkoa, ja tuotakin kohokohtaa ollaan nyt ooteltu pari kuukautta. Jännitys tiivistyy, kohta on jo h-hetki! Postaan ihan varmasti tästä tapahtumasta erikseen. Nyt yritän vaan pysyä pöksyissäni, wihiiiiiii! :D Nyt me sanotaan murujen kanssa heipat ja lähdetään tuunaushommiin, ciao! ♥

5 kommenttia:

 1. Mua jännittää jo noi rokotteet vaikka tyttö vasta 10kk. :D Henni on kyllä niin söpöläinen. :)

  VastaaPoista
 2. Joo matkasuunnitelmapostaus! :) Me ollaan lähdössä kahden vkon päästä Turkin Gümbetiin miehen ja vajaa 5kk ikäisen poikasen kanssa, jaiks!

  VastaaPoista
 3. Apuva, täällä kans jännitetään nuita rokotuksia, vaikka tyty kans vasta 10kk ja just oltiin maanantaina 10kk neuvolassa. :DD Jos kaikki menee yhtä mallikkaasti kun aiempienkin rokotusten kanssa, eli tyty ei oo yhtään kipuillut tai kiukutellut, niin jeee! :D Sitä siis toivomme.

  Mä kans just viime neukun jälkeen ajattelin et alotetaan nyt enstiistaina toi seurakunnan kerho täällä Lohjalla. :)) Kuulun kans näihin tosi ujoihin ihmisiin ja en siks oo aikasemmin uskaltautunut menemään, mutta nyt ehkä ois kivempi ku toi meidän Linneakin jo konttaa ja liikkuu ja ymmärtääkin vähän enemmän asioita. Otan kyllä ton isimiehen mukaan henkiseks tueks! :D Etten sit joudu istumaan yksin missään nurkassa. Hui, jännittää seki vähän et miten siellä menee! :)) Onneks se kerho on aamulla 9.00-11.30 ni ei ainakaan tarvi pelätä että tolla neidillä olis hirvee unentarve (päiväuniaika tms.) ja et menis ihan kiukutteluks sen takia. :D

  VastaaPoista
 4. Tee matkapostaus ja mahd.paljon kuvia! :)
  Henni on niin söpö!

  VastaaPoista
 5. Onkohan kohokohta mahdollisesti raskaus? Vai luinko nyt ihan väärin :D

  VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen