keskiviikko 28. elokuuta 2013

Ostoksia ja höpöhöpöä

Hellureiiii vielä toisenkin kerran tänään! Mä heräsin tänä aamuna erittäin energisenä ja puhtia täynnä. Luultavasti tämä johtui siitä, että koko meidän perhe simahti eilen ysin maissa ja tänään herättiin kasilta. Heti aamusta tiskasin innookkaasti ja iloisena, mikä ei ole ollenkaan normaalia! Yleensä tiskaaminen on ankeeta puuhaa, mutta nyt oli kivaa! Henskukin oli hyvällä tuulella ja antoi äidin puuhastella kotihommien parissa. Känkkäränkkä on vaivannut nyt parina päivänä, eikä mami ole saanut edes vessassa käydä yksin. Hensku on halunnut olla koko ajan sylkyssä. Tänään onkin ollut jo sitten helpompi päivä :) Huomenna meillä on 1vee neukku ja Henni saa (muistaakseni) 4 rokotetta ja me ollaan jo varauduttu kamalaan kiukkuun... Odotan kauhulla huomisia rokotuksia! :'(  Mutta koska me vietetään nyt hyvää päivää niin yritetään olla miettimättä huomisen kurjuuksia. Me lähdettiin Henskun ja mun mummin kanssa aamusta kaupoille tuhlaamaan Henskun synttärilahjaksi saamaa Seppälän lahjakorttia. Löydettiin kivoja uusia kuteita! :)
Mikä oli sun lemppari?

PS. Kurkkaa TÄMÄ aiemmin tänään kyhäämäni postaus Hennin synttärikakusta!

13 kommenttia:

 1. Vikan kuvan ihanan raikkaan rempseät norsupöksyt on ihanat :) ! Että mä tykkään tästä blogista!

  VastaaPoista
 2. Toi sydänbody on ihana!! Meillä on kans noi norsupöksyt, tosin koossa 62 eikä ne mahdu enää :---(

  VastaaPoista
 3. Ihania vaatteita, varsinki tuo ylin!

  VastaaPoista
 4. Voi ei mikä kettupaita! :D elefanttipökät meillä onkin jo itsellä :)

  VastaaPoista
 5. Elefanttipöksyt ehdoton suosikkini!Ystäväni saa talvella lapsen ja olen jo hymistellyt ihania vauvanvaatteita joissa on mageita kuoseja ja värejä!Tulevaisuudessa,kun itse hankin lapsia aijon pukea kyllä lapseni kaikenlaisiin ihaniin väriä ja kuviota sisältäviin vaatteisiin,ne ovat niin piristäviä:)

  VastaaPoista
 6. kaikki on ihania, mutta lempparein on tuo ensimmäinen! <3

  VastaaPoista
 7. Uusi lukija ilmoittautuu! :) ihania vaatteita :) Pöksyt on ihanat <3
  www.annikanianka.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. Me ainakin saatiin "vaan" 3 rokotetta 1v neuvolassa?

  Ihania vaatteita <3 seppäläs on kivan värikkäitä! :)

  VastaaPoista
 9. Toi kettupaita on ihana! Rakastan tätä blogia<3

  VastaaPoista
 10. Kaikki vaattet on tosi ihania, mutta lempparini on tuo ensimmäinen! :)

  VastaaPoista
 11. Mäkin jännitin esikoisen aikaan ihan hirveesti niitä rokotuksia, mut hän ei ollut moksiskaan vaan vähän itkahti ja se meni ohi ennen ku kerkes edes alkaa. Ja hienon ison tarran sai! :D Meillä on syyskuun lopulla kuopuksen 1v neuvola eikä mua edes yhtään jännitä, koska tiedän et se on vaan se ihan pienen hetken jonka se lapsi heti unohtaa eikä edes välttämättä mitenkään noteeraa koko asiaa :) Hyvin se menee!! :)

  VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen