maanantai 9. huhtikuuta 2018

A YEAR AFTER

Lueskelin tässä yhtenäpäivänä mun luonnoksiin jääneitä postauksia vuoden takaa. Mulla on lukuisia postauksia luonnoksissa, mutta harvemmin saan niitä julkaisuvaiheeseen. Silmiin osui vuosi sitten kirjoitettu juttu otsikolla "Tosielämän sinkkulaiva". Mä olin meinaan aika tarkalleen vuosi sitten sinkkuristeilyllä, josta mulle tarttui mukaan mies.

Tämä sama mies kulkee edelleen mukana. Mä en ole tainnut sanoa tästä sanallakaan blogin puolella, instagramissa on kyllä välillä vilahdellut kuvia meistä. Viikonloppuna ikäänkuin palattiin meidän juurille kun lähdettiin samaiselle paatille viettämätään aikuisten reissua. Järjestettiin meidän kavereille oma sinkkuristeily ja odotettiin et kipinät alkaa lentää!

Sen enempää kavereiden suhdekuvioihin puuttumatta, voisin kertoa muutaman jutun edelliseltä reissulta, kun se on nyt kokonaan jäänyt täällä jakamatta. Long story short, mulla on jäänyt päällimmäisenä reissulta mieleen se, etten huomannut koko reissulla ketään muita miehiä kuin tämän. Meidän hytit oli melko lähellä toisiaan ja hengattiin koko ilta yhdessä. Fiilisteltiin vanhaa musaa, tutustuttiin ja lopuksi autettiin vessaan simahtaneita kavereita hytteihinsä.

Seuraavana päivänä sovittiin että mennään syömään yhdessä. Ootettiin siinä käytävällä ihan kasuaalisti hissiä, kun mulle yllättäen iski pikkaisen huono olo, huusin naisellisesti että "LAATTALENTÄÄ" ja juoksin hyttiin. Enkä sieltä enää sitten päässyt kyllä saman päivän aikana syömään. Ajattelin että nyt ei taideta tavata enää, sen verran tais mun viehätysvoima karista kun örisin pönttöön koko päivän heti ensitapaamisella. Jossain vaiheessa oli kuitenkin pakko selvitä laivasta ulos ja ehkä noin 10minuuttia sen jälkeen kun oltiin satamassa sanottu heipat puhelin piippas viestin merkiksi. Ja sitten me tekstailtiin ja tapailtiin siitä lähtien.

Tää vuosipäiväreissu sujui paremmin lukuunottamatta sitä että oli kahdesta minuutista kiinni et kerettiin laivaan, hups. Vietettiin taas kiva ilta ja tällä kertaa päästiin jopa syömään. Eli operaatio oli success, hyvää vuosipäivää meille!

1 kommenttia:

  1. Ei helvetti et on hyvä ja seksikäs kroppa! On saattanu herättää vähän huomiota muissa matkustajissa:)

    VastaaPoista

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen