lauantai 21. helmikuuta 2015

Se, joka syö suolakurkut mun hampparista ja rusinat pullasta #ultimatelässynlää

MUN TYTÄR!

Heipatiheei! Halusin kirjoittaa muutaman sanasen tuosta ihanasta pampulastani koska mä oon vaan jossain rakkauskuplassa. Me ollaan vietetty hiihtolomaa ja tämä loma on ollu ihana, aivan ihana. On ollu ihan parasta tehdä rauhassa ja yhdessä asioita. Arki on yleensä silleen melko hektistä, että aamulla lähdetään ennen seiskaa ja illalla ollaan vasta viiden maissa kotona ja siinä pitää sit parissa tunnissa hoitaa kauppareissu, ruuanlaitto, läksyt, kotityöt, iltahommat sun muut ja jossain välissä pitäis keretä yhdessä touhuta jotain. Huhhuh! Siks onkin ollu tosi rentouttavaa viettää kiireetöntä lomaa. Parasta on ollu pienen neitiseni juttujen kuunteleminen. Ihan mielettömän ihania juttuja Henni päästää suustaan! Siitä onkin syntynyt tämä entistä suurempi rakkauskupla. Kokosin tähän alle muutaman jutun eiliseltä päivältä. 

"Äiti, en yletä tonne!" 
"Ei se haittaa, sä yletät sitten kun kasvat ja kun on sen aika."
"Oi äiti, ihanasti sanottu, kiitos!"

Hennuli on alkanu matkia aika paljon mun sanomisia tai sellaisia juttuja, joita hoen usein ja hän sanoo niitä just oikeissa kohdissa. Ihan välttämättä tulee hymy huulille kun juttelee tuon pienokaisen kanssa! Me ollaankin juteltu paljon tässä loman aikana, ihan kaikesta. Kyselyikäkin tekee tuloaan ja me ollaan saatu kivoja keskusteluja aikaseks. Mä aion jättää meidän jutskailut pois blogista, mut jotain pikkuisia juttuja on kiva väläytellä välillä.
"Kato kulta, mä pesin nää sun likaiset vaatteet."
"Oi äiti, ihanasti tehty, mä oon tosi iloinen!"

Henni on ihan mielettömän symppis! Siis aivan mielettömän ihana ja hassu ja apua, en osaa edes sanoin kuvailla miten paljon pientä tyttöäni rakastan ja kuinka mahtava hän on! Ihan täyttä kultaaHenskun lempparileffoja on kaikki Risto Räppääjät ja esimerkiksi kauppareissuja piristää jatkuva hoilaus, "elämä ei ole hassumpaaaaa!". Sillä saa muutkin asiakkaat hymyilemään!

*Nappaa kiinni kaulasta, silittää otsaa, hymyilee vekkulisti ja sanoo "Äiti sä oot ihana. Mä rakastan sua."* 


En muuten voinu olla itkemättä. Viime aikoina on alkunu kuulua yhä enemmän "sä oot ihana, mä tykkään susta, mä rakastan sua". Ja voi kuule kulta, niin mäkin sua, ihan tsiljoonasti! Puspus!

Täs viel linkki kivaan vitskaan, joka mulla on instassa!

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen