maanantai 22. joulukuuta 2014

Lunta ja karkkii ja pukkii ja punkkuu

Heipati mamman mussukat! Oumaikaad miten kivaa, että lunta on tupruttanu jo hyvän aikaa. Mä en oikeestaan ikinä kattele säätiedotuksia joten tämä tuli pienenä yllärinä, mut ehdottomasti positiivisena sellasena! Hennuli on ollu kans aivan innoissaan lumesta.
Ainiin ja ihanaa kun on loma! Saa herätä aamulla rauhassa ja vetää sotkunutturan päähän. Hennin mielestä on kiva päästä kainaloon ja kattoa yhessä lastenohjelmia sohvalla. Hennuli osaa ite pukea kaikki vaatteet päälleen ja niin puki tänäänkin ku lähdettiin aamulla lenkille.
Nähtiin joulupukki ja saatiin karkkia, oujee! Voi että sitä pienen tytön intoa joka  silmistä paistoi kun puhuttiin pukille.
"Äiti tämä on hauskaa, tosi hauskaa!" huuteli taaperoni kun huiskin auton päältä lumia naamalle. Hassu beibi ja jo niiiin iso! 
  Kun päästiin takas kotiin, eteisessä tuoksui kahvi. Jännä juttu sinänsä, koska kumpikaan tämän talouden neitosista ei juo kahvia eikä sitä meillä myöskään ole. No nyt on! Blogiringiltä oli tullut pikkunen joululahja, kiitos  Loppupäivä ja ilta on menny aikalailla leikkiessä. Ja illalla kun lamppuu saaammuu, ja Henni nukahtaa, saan laittaa leffan pyörimään ja ottaa lasillisen punkkua. Okei, alla oleva kuva on vanha, mut siinä näkyy punkku. Ja kuvat on aina kivoja ja mun mielestä niitä saa olla paljon.
Joo ei mulla muuta, kunhan pälpättelin! :D
Oliks vähän awkward lopetus?

maanantai 15. joulukuuta 2014

MitämitäMITÄ!

Mulla on lähteny bloggaaminen ihan lapasesta! Tai tää ei tunnu yhtään samalta kun sillon alkuaikoina. Mä en uskalla enää höpöttää niitänäitä enkä mää uskalla olla oma itteni ja välitän liikaa siitä mitä muut aattelee ja odottaa multa. On sikakivaa, että varsinkin te Nummelalaiset tuutte aina moikkaamaan ja höpöttelemään kaikenlaista mut se on samalla ihan kauhistuttavaa, ku emmä oo tajunnu, että niin moni teistä seuraa meidän elämää. Mut yllätyn aina positiivisesti kun joku uskaltaa tulla jutulle ja saa ehdottomasti jatkossakin tulla, mä oon aika letkee!

Mä vaan haluaisin päästä eroon siitä, et mietin niin paljon et minkälainen mun odotetaan olevan ja miten mun pitäis käyttäytyä ja mitä mä saan ja en saa tehdä. Kyl mä voin tehdä hei mitä vaan eikä oo mitään järkeä ottaa mitään paineita siitä et mitä muut mun jutuista kelaa. Life is waaay too short for that!

Mun blogi ei oo sieltä parhaimmasta ja hienommasta päästä, kuvat on usein ihan mössöä enkä mä puhu kirjakieltä. Enkä tiedä et miks annan sen kaiken estää itteeni! Mä luen ite oikeastaan vaan sellasia blogeja, joissa on tiettyä tunnelmaa. Ihan sama onksulla hienoja järkkärikuvia vai ei, mun mielestä tunnelma on tärkein. Itseasiassa mun lemppariblogit on sellasia pikkublogeja joissa bloggaaja kertoo ihan normijuttuja omalla tyylillään. Ne on buenoo ja hyppää aina mun lukulistan kärkeen!

Koska mä en oo nyt piiitkään aikaan mitään kuulumisia höpötelly niin päätin vaan lätkäistä ton yllä olevan kuvan tohon. Instaseuraajat sai tosta vihiä jo viimeviikolla ja instassa paljastelen muutenkin enemmän kaikenlaista. Mut me lähdetään siis Hennulin kans reissuun ensvuoden puolella ja mää oon niiiin innoissani, hurraa! Lomaa odotellessa Ja tässäpä vasta syy tavoitella kesäkuntoa! Mut meillä menee siis hyvin ja me pidetään katse tulevassa ja porskutetaan (hate that word) eteenpäin :) Heipati vaan, alan värkkää joululahjoja!

tiistai 9. joulukuuta 2014

Hyvinkin eläimellistä menoa (sis. arvonnan!)


Eläimelliset terkut! Saatiin ennen Halloweenia Liberolta kaks ihanaa eläinpukua ja ne onkin ollu siitä asti kovassa käytössä! Henskuli oli näissä meidän halloweenkekkereissä tikru ja kotona pidetään melkeen poikkeuksetta norsupukua. 

Tämmönen jumpin on kiva vetää pesun jälkeen illalla päälle ja se sopii just hyvin rentoiluun. Ja onhan se nyt ihan älymagee! Henni käy kokoajan makkarin peilistä peilaamassa häntää ja korvia. Asusteita ei saa kuitenkaan unohtaa ja senpä takia kotona kipittää erityisen style pikkunorsu kaulakoruineen. Mistä lie oppinut ipana hienostelemaan, äiti ainakin kulkee kotona aina vaan pieruverkkareissa!

Ja viimeviikolla vinkkasin tästä instassa, eli nyt on myös aika järkätä arvonta! Me arvotaan teille Henskun kanssa kaks eläinpukua ja osallistuminen on ihan helppoa:


Jätä kommentti, jossa on nimimerkki, sähköpostiosoitteesi ja kerro myös kumman puvun haluaisit.  
Sitten vaan peukut pystyyn!

Arvon voittajan viikon päästä eli 16.12, pysykää silloinkin kuulolla!




Yhteistyössä Blogirinki ja Libero

© Bella Bambina 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis - Jemina Immonen